La Casita bed en breakfast is gevestigd het historisch centrum van Voorschoten. Overnacht in een van de 4 sfeervolle kamers die zijn voorzien van alle gemakken. In de ochtend kunt een genieten van een vers ontbijt gereserveerd in het sfeervolle restaurant van La Casita.

La Casita bed en breakfast ligt in de oudste straat van Voorschoten nabij leuke sfeervolle restaurants, cafes, winkels en boetiekjes. De auto kunt u gratis parkeren voor de deur.

De bekende studentenstad Leiden is op maar 2 kilometer en is zeer goed te bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Daarnaast bent u binnen 15 minuten met de auto bij het strand van Wassenaar of Katwijk.

La Casita is gelegen in het midden van Zuid-Holland, in de buurt van landgoederen, kastelen en de kust, op een half uur van Amsterdam(Schiphol) en Rotterdam maakt van La Casita een uitermate geschikte locatie voor een kort of lang verblijf.

Onbeperkt tapas;
dinsdag, woensdag, donderdag 23,95
vrijdag, zaterdag en zondag 25,95
Kinderen < 4 gratis
Kinderen 4t/m 7 jaar 4,95
Kinderen 8 t/m 12 jaar 9,95


Voor
groepen vanaf 12 personen serveren we speciale arrangementen. Wilt u een eigen arrangement samenstellen dan bespreken we dit graag met u.